eOsiguranik

eOsiguranik je informacijska usluga Zavoda kojom omogućavamo osiguranicima pristup informacijama o njihovom zdravstvenom osiguranju, statusu osiguranja, podatke o nositeljima i članovima osiguranja.

 

Pravo na informacije

Vi imate pravo na informacije o svom zdravstvenom osiguranju koje Zavod ima o Vama. Iskoristite pravo pristupa svojim informacijama.

Pročitajte više detalja 
 

Sve na jednom mjestu

Više ne morate informacije tražiti od šaltera do šaltera - sve informacije o Vašem osiguranju, statusu i uslugama su Vam uvijek dostupne.

 

Sigurnost podataka

Pristup informacijama o statusu Vašeg osiguranja i zdravstvenim uslugama je dostupan samo Vama i Vaši podaci su zaštićeni.

Pročitajte pravila sigurnosti

Novosti i obavijesti

13.02.2019.

ZZO HNŽ/K: Istječe rok za kupovinu premije osiguranja (markice) za 2019. godinu

Osiguranike Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K  koji nisu pribavili premiju osiguranja (markicu) za 2019. godinu podsjećamo kako redovita distribucija iste t...

01.02.2019.

U ZZO HNŽ/K konstituirano Povjerenstvo za odobravanje ortopedskih pomagala i medicinskih sredstava

U Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ/K konstituirano je Povjerenstvo za odobravanje ortopedskih pomagala i medicinskih sredstava. Povjerenstvo je os...

25.01.2019.

Obavijest obveznicima osiguranja o prosječnoj neto plaći za refundiranje naknade plaće za 2019. godinu

U  „Službenim novinama F BiH „  broj 99/18 objavljena je prosječna  isplaćena mjesečna neto plaća po uposlenom ostvare...
 

Ortopedska pomagala

Osigurane osobe imaju pravo sukladno utvrđenom medicinskom indikacijom na ortopedska i druga pomagala, stomatološko – protetsku pomoć i stomatološko - protetske nadomjeste, propisane općim aktima Zavoda.

Za pretragu dostupnih ortopedskih pomagala koja Zavod subvencionira svojim osiguranicima pristupite portalu za pregled ortopedskih pomagala.
 

Etička Linija

Etička linija je otvoreni komunikacijski kanal
koji služi za prijavu administrativnih pogrešaka, prekoračenja ili zlouporabe ovlasti,
nezakonitosti u radu i kaznenih djela
unutar organizacije.

 

Primjedbe, pohvale i pritužbe 

Zavod se trudi da komunikacijom sa osiguranicima unaprijedi svoje usluge, stoga se veselimo Vašim primjedbama, pohvalama i pritužbama koje će nam pomoći u tome!

Želite li primati obavijesti iz Zavoda?

Unesite svoje podatke i obavijestit ćemo Vas svaki put kada imamo nove informacije o zdravstvenom osiguranju i našim uslugama.

*Zavod poštuje pravila privatnosti i ne dijeli Vaše podatke sa trećim stranama.