U ZZO HNŽ/ K uspješno proveden nadzorni audit

U ZZO HNŽ/ K uspješno proveden nadzorni audit

08.06.2018. 13:15h

U Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ/ K auditorski tim certifikacijske kuće CroCert BiH proveo je jednodnevni nadzorni audit primjene i poboljšanja u primjeni sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima ISO standarda 9001:2015 i ISO standarda 27001:2013.

Članove auditorskog tima primio je direktor Zavoda, Rade Bošnjak, sa suradnicima. Direktor Bošnjak zaželio im je dobrodošlicu i ugodan rad te istakao kako Zavod i dalje radi kako i prethodnih godina.       

„Sustav upravljanja kvalitetom primijenjen je u cijelom Zavodu. Naš rad bio je i uvijek će biti usmjeren prema zadovoljstvu osiguranika. Stručna služba Zavoda je ustvari stručna služba naših osiguranika. Nama je cilj doseći razinu izvrsnosti u poslovanju, jer naša izvrsnost treba rezultirati većim zadovoljstvom osiguranika, zdravstvenih djelatnika, poslovnih partnera i svih drugih sudionika u sustavu zdravstva“, kazao je direktor Bošnjak.

Nakon uvodnog razgovora auditorski timovi auditirali su sve sektore i ureda Zavoda te su posjetili i područni ured Konjic i područni ured Mostar.

Po obavljenom auditu auditroski tim donio je zaključak kako su, u cijelom poslovanju Zavoda, osiguranici i zadovoljstvo osiguranika zaista na prvom mjestu. Također, članovi auditorskog tima evidentirali su ispunjenje svih preporuka iz prethodnih audita, nepostojanje neusuglašenosti u radu kao i potpunu posvećenost radnika Zavoda u obavljanju povjerenih im poslova.

Natrag na arhivu novosti i obavijesti
  • Pitanja osiguranika i odgovori
  • Korisni savjeti