Direktor ZZO HNŽ/K, Rade Bošnjak, europski najmenadžer

Direktor ZZO HNŽ/K, Rade Bošnjak, europski najmenadžer

06.07.2018. 08:29h

U organizaciji Direkcije europske neovisne agencije za izbor i promoviranje najmenadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i središnje Europe, a po odluci europskog neovisnog žirija, jučer je u hotelu Holiday u Sarajevu, Radi Bošnjaku, direktoru Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K uručena prestižna međunarodna nagrada “Europski najmenadžer 2018.”.

Na prijedlog više gospodarskih komora, udruga, tvrtki i pojedinaca – ranijih dobitnika ove nagrade europski neovisni žiri ovo izuzetno visoko i međunarodno verificirano priznanje dodijeljeno je direktoru ZZO HNŽ/K Radi Bošnjaku. Za izvanredne rezultate rada i sjajne uspjehe u radu Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona direktoru Bošnjaku dodijeljena je KRISTALNA STATUA I ZLATNA PLAKETA – EUROPSKI NAJMENADŽER.

“Ugodno sam iznenađen izborom za najmenadžera i zahvalan ocjenjivačkom sudu koji je prepoznao moj rad i dodijelio mi nagradu ‘Europski najmenadžer 2018.’”, kazao je direktor Bošnjak u razgovoru s novinarima i drugim sudionicima svečanosti.

„Ova prestižna nagrada je priznanje i snažan poticaj meni i mojim suradnicima koji su svojom posvećenošću entuzijazmom i inovativnošću učinili da se Zavod i ja osobno možemo ponositi ovako sjajnim poslovnim rezultatima. Također, ovo priznanje pripada i Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne skrbi kako i cijeloj Vladi HNŽ/K koja podupire Zavod na njegovom razvojnom putu. Ovo priznanje dodatna je obveza meni i svim mojim suradnicima nastaviti raditi još kvalitetnije za naše osiguranike zbog kojih Zavod i cijeli zdravstveni sustav postoji. Fokus našeg interesa usmjeren je na zadovoljstvo osiguranika i zadovoljstvo zdravstvenih djelatnika jer je to jedini ispravni put za kvalitetan i pravičan zdravstveni sustav“, zaključio je direktor Bošnjak.

Natrag na arhivu novosti i obavijesti
  • Pitanja osiguranika i odgovori
  • Korisni savjeti