Čestitka povodom Svjetskog dana obiteljskih/porodičnih liječnika/doktora

Čestitka povodom Svjetskog dana obiteljskih/porodičnih liječnika/doktora

19.05.2023. 12:23h

Poštovani liječnici/doktori obiteljske/porodične medicine,

U ime Zavoda zdravstvenog osiguranja i u svoje osobno ime želim Vam sretan Svjetski dan obiteljskih/porodičnih liječnika/doktora.

Primarna zdravstvena zaštita i liječnici obiteljske/porodične medicine svakodnevno su prvi u obrani zdravlja svojih pacijenata i njihovih obitelji, tijekom svih životnih promjena i temelj su zdravstvene zaštite stanovnika. 

Ulaganje u obiteljsku/porodičnu medicinu, povećanje broja obiteljskih/porodičnih liječnika/doktora, specijalističkog usavršavanja, prepoznavanja i nagrađivanja rada obiteljskih/porodičnih liječnika, siguran je put u uspješnu primarnu zdravstvenu zaštitu svih građana. 

Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K nastaviti će ustrajati na putu unaprjeđivanja cjelokupne primarne zdravstvene zaštite koja počiva na stručnosti njezinih glavnih nositelja, obiteljskih/porodičnih liječnika/doktora.

Ovu prigodu koristim zahvaliti Vam se na Vašem doprinosu i uloženom trudu u razvoj obiteljske/porodične medicine u Hercegovačko - neretvanskoj županiji/kantonu, dobroj suradnji i posvećenosti našim osiguranicima.

Sretan Vam 19. svibanj/ maj Svjetski dan obiteljskih/porodičnih liječnika!

Direktorica

 mr.sc. Ana Vidačak, dr.med.
 

Natrag na arhivu novosti i obavijesti
  • Pitanja osiguranika i odgovori
  • Korisni savjeti
 

Video Spotovi

Promotivnim video objašnjenjima saznajte više o svom zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i uslugama Zavoda.