eOsiguranik

eOsiguranik je digitalna usluga Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K kojom je osiguranicima putem web stranice Zavoda omogućen pristup podacima o njihovom zdravstvenom osiguranju poput statusa osiguranja, podataka o nositeljima i članovima osiguranja, trajanju zdravstvenog osiguranja, posjedovanju premije osiguranja, te uslugama izdavanja elektronskih zahtjeva o statusu osiguranja i izdavanju elektronske e-Iskaznice.

 

Pravo na informacije

Vi imate pravo na informacije o svom zdravstvenom osiguranju koje Zavod ima o Vama. Iskoristite pravo pristupa svojim informacijama.

Pročitajte više detalja 
 

Sve na jednom mjestu

Više ne morate informacije tražiti od šaltera do šaltera - sve informacije o Vašem osiguranju, statusu i uslugama su Vam uvijek dostupne.

 

Sigurnost podataka

Pristup informacijama o statusu Vašeg osiguranja i zdravstvenim uslugama je dostupan samo Vama i Vaši podaci su zaštićeni.

Pročitajte pravila sigurnosti

Novosti i obavijesti

20.03.2023.

Održan sastanak s predstavnicima udruga korisnika ortopedskih i drugih pomagala u HNŽ/K

Početkom prošlog tjedna, u sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, uz nazočnost direktorice Zavoda, mr....

15.03.2023.

Obavijest za osigurane osobe Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K

Na sjednici Upravnog vijeća Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K održanoj 14.03.2023. godine donesen je Pravilnik o izmjenama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na ortop...

15.03.2023.

Održana 11. sjednica Upravnog vijeća ZZO HNŽ/K – Zavod planirao dodatna sredstva za domove zdravlja i liječenje i rehabilitaciju izvan HNŽ/K

Upravno vijeće Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, jučer 14.03.2023. godine, održalo je 11. redovitu...
 

Ortopedska pomagala

Osigurane osobe imaju pravo sukladno utvrđenom medicinskom indikacijom na ortopedska i druga pomagala, stomatološko – protetsku pomoć i stomatološko - protetske nadomjeste, propisane općim aktima Zavoda.

Za pretragu dostupnih ortopedskih pomagala koja Zavod subvencionira svojim osiguranicima pristupite portalu za pregled ortopedskih pomagala.
 

Etička Linija

Etička linija je otvoreni komunikacijski kanal
koji služi za prijavu administrativnih pogrešaka, prekoračenja ili zlouporabe ovlasti,
nezakonitosti u radu i kaznenih djela
unutar organizacije.

 

Primjedbe, pohvale i pritužbe 

Zavod se trudi da komunikacijom sa osiguranicima unaprijedi svoje usluge, stoga se veselimo Vašim primjedbama, pohvalama i pritužbama koje će nam pomoći u tome!

Želite li primati obavijesti iz Zavoda?

Unesite svoje podatke i obavijestit ćemo Vas svaki put kada imamo nove informacije o zdravstvenom osiguranju i našim uslugama.

*Zavod poštuje pravila privatnosti i ne dijeli Vaše podatke sa trećim stranama.

 

Video Spotovi

Promotivnim video objašnjenjima saznajte više o svom zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i uslugama Zavoda.