eOsiguranik

eOsiguranik je informacijska usluga Zavoda kojom omogućavamo osiguranicima pristup informacijama o njihovom zdravstvenom osiguranju, statusu osiguranja, podatke o nositeljima i članovima osiguranja.

 

Pravo na informacije

Vi imate pravo na informacije o svom zdravstvenom osiguranju koje Zavod ima o Vama. Iskoristite pravo pristupa svojim informacijama.

Pročitajte više detalja 
 

Sve na jednom mjestu

Više ne morate informacije tražiti od šaltera do šaltera - sve informacije o Vašem osiguranju, statusu i uslugama su Vam uvijek dostupne.

 

Sigurnost podataka

Pristup informacijama o statusu Vašeg osiguranja i zdravstvenim uslugama je dostupan samo Vama i Vaši podaci su zaštićeni.

Pročitajte pravila sigurnosti

Novosti i obavijesti

22.03.2019.

Završen dvodnevni Godišnji menadžment Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K

U hotelu „Mostar“ u Mostaru održan je peti Godišnji menadžment Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K.  Menadžmentu su prisustvovali  direktor i...

18.03.2019.

ZZO HNŽ/K i „INSULA“ o pravima osiguranika oboljelih od dijabetesa

U sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K u Mostaru, 18. ožujka 2019. godine, direktor Zavoda, Rade Bošnjak, i njegovi suradnici sastali su se s predstavnicima...

13.03.2019.

Usvojena izvješća o poslovanju Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/ K u 2018. godini

U sjedištu Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ/K u Mostaru, 13.03.2019. godine, Upravno vijeće Zavoda održalo je petnaestu redovitu sjednicu i usvojilo Izvada...
 

Ortopedska pomagala

Osigurane osobe imaju pravo sukladno utvrđenom medicinskom indikacijom na ortopedska i druga pomagala, stomatološko – protetsku pomoć i stomatološko - protetske nadomjeste, propisane općim aktima Zavoda.

Za pretragu dostupnih ortopedskih pomagala koja Zavod subvencionira svojim osiguranicima pristupite portalu za pregled ortopedskih pomagala.
 

Etička Linija

Etička linija je otvoreni komunikacijski kanal
koji služi za prijavu administrativnih pogrešaka, prekoračenja ili zlouporabe ovlasti,
nezakonitosti u radu i kaznenih djela
unutar organizacije.

 

Primjedbe, pohvale i pritužbe 

Zavod se trudi da komunikacijom sa osiguranicima unaprijedi svoje usluge, stoga se veselimo Vašim primjedbama, pohvalama i pritužbama koje će nam pomoći u tome!

Želite li primati obavijesti iz Zavoda?

Unesite svoje podatke i obavijestit ćemo Vas svaki put kada imamo nove informacije o zdravstvenom osiguranju i našim uslugama.

*Zavod poštuje pravila privatnosti i ne dijeli Vaše podatke sa trećim stranama.