eOsiguranik portal

Registracijom na eOsiguranik portalu omogućit ćemo Vam pristup kako bi ste mogli koristiti uslugu i provjeravati podatke o zdravstvenom osiguranju.


Već ste registrirani ali ste zaboravili ste svoje podatke za prijavu? Kliknite ovdje!

U slučaju nejasnoća s korištenjem obratite nam se na telefon za korisničku podršku: 036 / 446 - 244 (od 07.30h do 15.30h) ili nas kontaktirajte putem forme za kontakt.


*Zavod osigurava privatnost i sigurnost Vaših podataka i obvezuje se da Vaši podaci neće biti ustupani trećim stranama. Pravila korištenja i sigurnosti.

Registracija na portal eOsiguranik

eOsiguranik

eOsiguranik je informacijska usluga Zavoda kojom omogućavamo osiguranicima pristup informacijama o njihovom zdravstvenom osiguranju, statusu osiguranja, podatke o nositeljima i članovima osiguranja.

Pravo na informacije

Vi imate pravo na informacije o svom zdravstvenom osiguranju koje Zavod ima o Vama. Iskoristite pravo pristupa svojim informacijama.

Pročitajte više detalja 

Sve na jednom mjestu

Više ne morate informacije tražiti od šaltera do šaltera - sve informacije o Vašem osiguranju, statusu i uslugama su Vam uvijek dostupne.

Sigurnost podataka

Pristup informacijama o statusu Vašeg osiguranja i zdravstvenim uslugama je dostupan samo Vama i Vaši podaci su zaštićeni.

Pročitajte pravila sigurnosti