Prijava na portal eOsiguranik

Učitavanje podataka...

eOsiguranik pristup

Registrirajte se kako bi pristupili podacima i digitalnim uslugama zdravstvenog osiguranja.


Zaboravili ste svoje podatke za prijavu? Kliknite ovdje.

U slučaju nejasnoća s korištenjem obratite nam se na telefon za korisničku podršku: 036 / 446 - 244 (od 07.30h do 15.30h) ili nas kontaktirajte putem forme za kontakt.


*Zavod osigurava privatnost i sigurnost Vaših podataka i obvezuje se da Vaši podaci neće biti ustupani trećim stranama. Pravila korištenja i sigurnosti.

 

eOsiguranik

eOsiguranik je digitalna usluga Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K kojom je osiguranicima putem web stranice Zavoda omogućen pristup podacima o njihovom zdravstvenom osiguranju poput statusa osiguranja, podataka o nositeljima i članovima osiguranja, trajanju zdravstvenog osiguranja, posjedovanju premije osiguranja, te uslugama izdavanja elektronskih zahtjeva o statusu osiguranja i izdavanju elektronske e-Iskaznice.

 

Pravo na informacije

Vi imate pravo na informacije o svom zdravstvenom osiguranju koje Zavod ima o Vama. Iskoristite pravo pristupa svojim informacijama.

Pročitajte više detalja 
 

Sve na jednom mjestu

Više ne morate informacije tražiti od šaltera do šaltera - sve informacije o Vašem osiguranju, statusu i uslugama su Vam uvijek dostupne.

 

Sigurnost podataka

Pristup informacijama o statusu Vašeg osiguranja i zdravstvenim uslugama je dostupan samo Vama i Vaši podaci su zaštićeni.

Pročitajte pravila sigurnosti
 

Video Spotovi

Promotivnim video objašnjenjima saznajte više o svom zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i uslugama Zavoda.