Predstavnici Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH posjetili ZZO HNŽ/K

Predstavnici Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH posjetili ZZO HNŽ/K

25.07.2019. 14:41h

Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K posjetili su predstavnici Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH. 
Direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, Rade Bošnjak, i njegovi suradnici primili su direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH, Miodraga Todorovića, i njegove suradnike. 
Razlog njihovog posjeta je razmjena iskustava i dobrih praksi s posebnim akcentom na elektroničku zdravstvenu iskaznicu/legitimaciju koju je ZZO HNŽ/K uveo u primjenu u mjesecu travnja/aprila tekuće godine. 
Direktor Bošnjak je pozdravio predstavnike ovoga Fonda i zahvalio im se na dolasku i interesu za novine koje uvodi ZZO HNŽ/K kazavši:“ Projekt elektroničke zdravstvene iskaznice je projekt koji provodimo već duže vremensko razdoblje. Poduzeli smo niz aktivnosti i radnji koje su rezultirale uspješnim okončanjem projekta. Moji suradnici iz Sektora informacijskih tehnologija i Sektora područnih ureda prenijet će vam sva naša iskustva vezana za provođenje ovoga projekta. Vjerujem da će vam naša iskustva, a posebice poteškoće s kojima smo se nosili biti od koristi  u budućem radu.“
Direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH, Miodrag Todorović, zahvalio se direktoru Bošnjaku na izdvojenom vremenu i spremnosti da iskustva koja ima Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K u uvođenju elektroničke zdravstvene iskaznice i drugih pozitivnih primijenjenih rješenja podijeli s ovim Fondom jer Zavod zdravstvenog osiguranja, po svim informacijama koje je dobio ovaj Fond od dugih sudionika zdravstvenog sustava iz BiH, slovi za najbolji Zavod u Bosni i Hercegovini. 
 

Natrag na arhivu novosti i obavijesti
  • Pitanja osiguranika i odgovori
  • Korisni savjeti
 

Video Spotovi

Promotivnim video objašnjenjima saznajte više o svom zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i uslugama Zavoda.