Zasjedalo Upravno vijeće Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K

Zasjedalo Upravno vijeće Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K

09.01.2020. 13:37h

U sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K u Mostaru, Upravno vijeće održalo je 21. redovitu sjednicu.

Nakon usvojenog dnevnog reda i Izvatka iz zapisnika s prethodne sjednice, članovi vijeća sukladno zaključcima s prethodne sjednice, donijeli su Odluku o jednokratnom transferu ugovornim zdravstvenim ustanovama.

"Temeljem navedene Odluke Upravnog vijeća i sukladno Financijskom planu, Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K transferirati će 3.000.000 KM prema zdravstvenim ustanovama u svrhu podizanja kvalitete zdravstvenih usluga po ugovorima sa zdravstvenim ustanovama za 2019. godinu.

Na kraju, članovi Upravnog vijeća informirani su o realiziranim odlukama Upravnog vijeća po zahtjevu zdravstvenih ustanova za odobravanje predujma sredstava u 2019.godini. „ Temeljem zahtjeva zdravstvenih ustanova za odobravanje predujma radi izmirenja dospjelih obveza, Upravno vijeće donijelo je odgovarajuće Odluke o isplati predujma financijskih sredstava u 2019.godini, te su svi ugovori provedeni sukladno konačnim iznosima i odluke Upravnog vijeća  su provedene na način na koji su donesene“, kazao je direktor Zavoda, Rade Bošnjak.
 

Natrag na arhivu novosti i obavijesti
  • Pitanja osiguranika i odgovori
  • Korisni savjeti
 

Video Spotovi

Promotivnim video objašnjenjima saznajte više o svom zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i uslugama Zavoda.