Održan radni sastanak predstavnika ZZO HNŽ/ K i KB“Dr. Safet Mujić“

Održan radni sastanak predstavnika ZZO HNŽ/ K i KB“Dr. Safet Mujić“

17.11.2017. 14:17h

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“ održan je radni sastanak direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/ K, Rade Bošnjaka, i direktora KB„Dr. Safet Mujić“, prim. dr. Zlatka Guzina, sa suradnicima.

Radni sastanak upriličen je poradi primjene i daljnjeg unapređenja Integriranog zdravstvenog informacijskog sustava (IZIS) koji je uspješno integriran s bolničkim informacijskim sustavima (BIS) u sve tri bolnice Hercegovačko – neretvanske županije/ kantona.

Na početku sastanka nazočne je pozdravio prim. Dr. Guzin, direktor KB„Dr. Safet Mujić“, kazavši kako je ovo pravo vrijeme za ovakav sastanak kojim želimo definirati naše aktivnosti u nastavku izgradnje i rasta Integriranog zdravstvenog informacijskog sustava (IZIS), te raditi na unaprjeđenju svih implementiranih funkcionalnosti.

Također, nazočnima se obratio direktor Zavoda, Rade Bošnjak koji je kazao: „Ja dijelim zadovoljstvo ovim sastankom jer je on jedan logičan slijed u ostvarivanju ciljeva koje smo postavili projektom IZIS. Informacijski sustav (IZIS) će biti onakav kakvog ga mi želimo i onakav kakvog ga mi sami kreiramo. Izazovi koji su pred nama, na ovom projektu, traže od nas dodatni napor, više inovativnosti i sistematičnosti u planiranju i operativnoj izvedbi. Informacijski sustav koji razvijamo (IZIS) treba biti sublimat svih naših potreba, znanja i mogućnosti, odnosno sustav naše županije“.

Na sastanku je izvršena analiza uspostavljenih funkcionalnosti i njihove primjene u praksi te dogovorene aktivnosti za nastavak rada na projektu s mjerama za unaprjeđenje.

Pored direktora Bošnjaka i direktora prim.dr. Guzina sastanku su nazočili i dr. Sanir Krhan, Adelaida Džeko, Džemal Tipura, Senadin Čatrnja, Marija Buhač, Renata Karačić, Velimir Novak te predstavnici isporučitelja programskog rješenje IZIS Vinko Kojundžić i Amina Marić.
 

Natrag na arhivu novosti i obavijesti
  • Pitanja osiguranika i odgovori
  • Korisni savjeti
 

Video Spotovi

Promotivnim video objašnjenjima saznajte više o svom zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i uslugama Zavoda.